Dagopvang, bij
Kingma Dieren

Spelen en aandacht
in huiselijke sfeer

Informatie
Prijzen
Dagopvang
Design wave

Onze dagopvang

Dagopvang in Almelo is vol en heeft een lange wachtlijst.
In Enschede is dagopvang op dit moment (nog) niet beschikbaar.


Waarom kunnen kinderen wel vertrouwd naar de dagopvang maar uw trouwe viervoeter niet? Nou, dat kan dus wel.. Bij Kingma Dieren! Wij bieden een warm huis, socialisatie met andere honden en persoonlijke aandacht!

In de ochtend naar werk of een dagje uit, in de middag/avond weer terug naar huis. Vooraf uw viervoeter bij ons afgeven en aan het einde van de dag weer ophalen conform afspraak.. Makkelijk toch? Zo zien we onze diensten ook graag; makkelijk en persoonlijk. We zien graag dat u uw huisdier met vertrouwen bij ons achterlaat.

Ons huis en onze tuin is speciaal ingericht om honden op te kunnen vangen. Uw viervoeter loopt in ons warme huis rond tussen de andere honden, de zithoek en door de keuken. Ook onze ruime tuin is speciaal ingericht met een groot grasveld en compleet afgezet met hekwerk. Eén en al plezier dus!

Design wave

Prijzen dagopvang

U betaald voor onze dagopvang 9,00 euro voor maximaal 10 uren.

Wij zorgen voor duidelijke communicatie, een veilige en warme omgeving, vriendjes om mee te spelen, interactie met mensen en kinderen en alles wat u verder van ons mag verwachten.

Alles wat u dient mee te nemen is een halsband/tuig en een lijn.

Dagopvang
Design wave