Pension, bij
ons in huis

Zonder kennels
lekker bij de kachel

Informatie
Prijzen
Thuispension
Design wave

Ons thuispension

Thuispension in Almelo is vol en heeft een lange wachtlijst.
In Enschede is thuispension op dit moment (nog) niet beschikbaar.


Lekker voor de kachel, 's avonds samen TV kijken en bakken met aandacht en speelplezier.. Dat is ons thuispension. Met zo min mogelijk stress, altijd een beperkt aantal honden en we doen niet aan kennels. En dat bevalt ze goed!

Omdat uw hond ook écht bij ons thuis verblijft samen met onze eigen viervoeters, dochter en eventuele andere oppashonden vinden wij het belangrijk dat uw hond in de groep past. Hiervoor komen we graag een keer kennismaken!

Ons huis en onze tuin is speciaal ingericht om honden op te kunnen vangen. Uw viervoeter loopt in ons warme huis rond tussen de andere honden, de zithoek en door de keuken. Ook onze ruime tuin is speciaal ingericht met een groot grasveld en compleet afgezet met hekwerk. Eén en al plezier dus!

Design wave

Prijzen thuispension

U betaald voor onze thuispension 15,00 euro voor 24 aaneensluitende uren, afgerond per dagdeel.

Wij zorgen voor duidelijke communicatie, een veilige en warme omgeving, vriendjes om mee te spelen, interactie met mensen en kinderen en alles wat u verder van ons mag verwachten.

U dient een halsband/tuig, een lijn, het paspoort en voldoende voeding mee te nemen. Vanzelfsprekend verwachten we dat uw viervoeter ontwormt en ontvlooit is, maar dat is logisch!

Thuispension
Design wave