Voeding, de
belangrijkste bouwstof

Wij leveren vanuit
Food&Snacks Almelo

Thuispension
Design wave

Waarom voeding verkopen?

Wij van Kingma Dieren vinden voeding het meest belangrijke voor uw hond en/of kat. Dankzij de juiste voeding zit uw trouwe huisdier beter in zijn vel, wordt hij energieker en gezonder. Tevens willen we een totaalpakket in kennis en producten aanbieden op het gebied van uw viervoeter. Zo kunt u altijd bij ons terecht met uw vragen!

Kingma Dieren is dealer van de twee Britse top merken Canagan en Vitalin. Inmiddels gebruiken tientallen klanten onze voeding voor zowel hond als kat. Weten welk merk er bij u past? Lees dan mee hier onder..

Wij raden u aan om eerst te overleggen met iemand van Kingma Dieren. Wij helpen u graag zoeken naar iets wat bij uw hond past, wat aansluit op een voeding waar hij/zij het goed op doet en wat bij uw budget past.

Design wave

Canagan

Ze noemen het in Groot Brittanië; 'The food of their ancestors', oftewel; de voeding van hun voorouders. Canagan is het Keltische woord voor 'Wolf'.

Wij geloven, en we zijn jarenlang vaste gebruiker en weten het dus uit eigen ervaring, dat een no-nonsense voeding als Canagan de beste voeding is voor onze viervoeters. En om onze eigen vaste klantenkring hier ook van te overtuigen zijn we overgestapt van klant naar dealer.

Alle soorten Canagan voeding zijn hypoallergeen, glutenvrij en graanvrij. We adviseren u graag!

Thuispension
Design waveDesign wave

Vitalin

Canagan voeding bestaat uit een zeer hoog vlees gehalte en duurdere ingrediënten als, bijvoorbeeld, zoete aardappel. Om hier een brok tegenover te zetten voor een lagere prijs, dat is lastig.. Maar wij doen het toch! Met Vitalin!

Alle zakken Vitalin bevatten gemiddeld 30% vlees of vis en de Verse Britse Kip bevat zelfs een percentage van 60% vlees! Naast het vleesgehalte is er ook bespaart door bijvoorbeeld normale aardappel te gebruiken in plaats van zoete aardappel. En toch zijn ook alle soorten Vitalin graan vrij, gluten vrij en hypoallergeen!

Petsitting Almelo
Design wave

Food&Snacks Almelo

In een historisch oud pand aan de Nieuwstraat in Almelo is onze winkel Food&Snacks gevestigd. Vanuit deze winkel verkopen wij de twee topmerken zoals hier boven omschreven, maar ook hebben we een complete snoepwinkel voor honden ingericht! Heerlijke natuurlijke hondensnacks die u kunt uitkiezen vanuit grote glazen potten! Gezellig, sfeervol en één groot feest om te shoppen! Kom eens langs bij ons in de winkel!

Bent u klant van Kingma Dieren? Via onze app koopt u al het voer en snacks gewoon op rekening! We komen het gratis thuisbezorgen en afrekenen gebeurt dus simpelweg één keer per maand samen met de door u afgenomen diensten.