Voeding, de
belangrijkste bouwstof

Wij verkopen de voeding
van hun voorouders

Thuispension
Design wave

Waarom voeding verkopen?

Wij van Kingma Dieren vinden voeding het meest belangrijke voor uw hond en/of kat. Dankzij de juiste voeding zit uw trouwe huisdier beter in zijn vel, wordt hij energieker en gezonder. Precies om die reden vinden we het een belangrijke service om onze klantenkring te kunnen voorzien van perfect afgestemde voeding en natuurlijke hondensnacks!

Kingma Dieren is dealer van de twee Britse top merken Canagan en Vitalin. Inmiddels gebruiken tientallen klanten onze voeding voor zowel hond als kat. Weten welk merk er bij u past? Lees dan mee hier onder..

Wij raden u aan om eerst te overleggen met iemand van Kingma Dieren. Wij helpen u graag zoeken naar iets wat bij uw hond past, wat aansluit op een voeding waar hij/zij het goed op doet en wat bij uw budget past.

Design wave

Canagan

Ze noemen het in Groot Brittanië; 'The food of their ancestors', oftewel; de voeding van hun voorouders. Canagan is het Keltische woord voor 'Wolf'.

Wij geloven, en zijn we zijn jarenlang vaste klant geweest en weten het dus uit eigen ervaring, dat een no-nonsense voeding als Canagan de beste voeding is voor onze viervoeters. En om onze eigen vaste klantenkring hier ook van te overtuigen zijn we overgestapt van klant naar dealer.

Alle soorten Canagan voeding zijn hypoallergeen, glutenvrij en graanvrij. We adviseren u graag!

Thuispension
Design waveDesign wave

Vitalin

Canagan voeding bestaat uit een zeer hoog vlees gehalte en duurdere ingrediënten als, bijvoorbeeld, zoete aardappel. Om hier een brok tegenover te zetten voor een lagere prijs, dat is lastig.. Maar wij doen het toch! Met Vitalin!

Alle zakken Vitalin bevatten een gemiddelde van 30% vlees of vis en de Verse Britse Kip bevat zelfs een percentage van 60% vlees! Maar naast het vleesgehalte is er ook bespaart door bijvoorbeeld normale aardappel te gebruiken in plaats van zoete aardappen. En toch zijn ook alle soorten Vitalin graan vrij, gluten vrij en hypoallergeen!

Petsitting Almelo
Design wave

Soorten Canagan en Vitalin

Het is belangrijk om een passende variant hondenvoer te hebben. Niet iedere hond of kat is hetzelfde. Met dealerschap in beide topmerken hebben we altijd wel een zak voer die past bij de levensstijl en het ras van uw huisdier.

Zo is er bij Canagan de 60% kip, zalm en kalkoen en de 65%(!!) wild (Country Game). Deze laatste is verreweg het meest uitgebalanceerde hondenvoer op de markt verkrijgbaar, we hebben geen klant die hier over twijfelt. Maar het is ook meteen de duurste! U kunt net iets onder die prijs duiken (of hier voor kiezen wanneer uw hond of kat een allergie heeft voor hert, eend of konijn) door verder te gaan met de 60% vrije uitloop kip of de Schotse zalm. Wij adviseren u graag!

Waarom dan toch kiezen voor Vitalin als we zo lyrisch zijn over Canagan? Simpel; de prijs en de voedingsbalans. Vitalin heeft een 60% kip variant die theoretisch gelijk staat aan de 60% vrije uitloop kip van Canagan. Het grootste verschil zijn dan nog de bijgerechten zoals zoete aardappel (Canagan) en gewone aardappel (Vitalin). Het gebruik van gewone aardappel (en nog een serie andere ingrediënten) drukt de inkoopsprijs voor de fabrikant en dus ook uw verkoopprijs. Naast de 60% kip variant heeft Vitalin ook varianten met een gemiddelde van 30% vlees zoals de Schotse Zalm, Eend, (normale) Kip en zelfs een zak met lam en rijst voor de gevoelige honden. Laat u adviseren over wat voor u het beste is!

Wilt u meer informatie en/of wilt u graag passend advies? Bent u al klant bij Kingma Dieren? Dan hebben we een informatiepakket voor u klaarliggen. Vraag er om bij Justin of Riëtte, we brengen het graag bij u langs! Oh en trouwens, voor al onze klanten geldt; binnen 24 uur thuisbezorgd én u koopt op rekening, oftewel één keer per maand afrekenen!